Wat kost een vertaling?

on in Zakelijk

Als je een voor een vertaalbureau in Amsterdam kiest voor een vertaling wil je natuurlijk wel vooraf weten hoeveel dit gaat kosten. Sommige vertaalbureaus in Amsterdam rekenen per woord of per document en andere weer per opdracht. Elke vertaalbureau Amsterdam heeft zijn eigen manier om de kosten te berekenen en dit is waarom je een offerte moet aanvragen.

Je wil natuurlijk niet achteraf pas erachter komen hoeveel je moet betalen. Je wil weten hoeveel een vertaling gaat kosten en of je elders goedkoper uit bent. Hiervoor is het verstandig om bij meerdere vertaalbureaus in Amsterdam een offerte aan te vragen voor de vertaling. Het is dan een kwestie van wachten op de offertes en die met elkaar vergelijken om de goedkoopste te vinden.

Je moet echter de kosten van de vertaling niet als enige indicatie gebruiken want je wil natuurlijk ook een vertaling van goede kwaliteit. Het is daarom ook slim om recensies op te zoeken van de vertaalbureaus Amsterdam. Ga hiervoor niet uit van de recensies op hun eigen website maar zoek in Google naar recensies. Door de naam van het vertaalbureau Amsterdam in te voeren in Google kom je vanzelf de recensies tegen en zo weet je al snel meer over de kwaliteit.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *