Solvency II Excel XBRL

on in Zakelijk

Een Solvency II rapport wordt in Excel gemaakt en wanneer het klaar is kan het uitgeprint worden. Het wordt daarna opgestuurd naar De Nederlandse Bank. Dit is tenminste hoe het vroeger gedaan werd maar nu maken de meeste bedrijven gebruik van Solvency II Excel XBRL.

De bedrijven maken gebruik van Solvency II Excel XBRL omdat dit hun geld en tijd bespaart. Ze moeten de Solvency II rapport nu digitaal aanleveren en dit moet in XBRL. De goedkoopste optie is daarom voor de meeste bedrijven om gebruik te maken van Solvency II Excel XBRL.

De bedrijven maken dan nog steeds het rapport in Excel maar printen het niet uit wanneer het klaar is. In plaats van uitprinten maken ze gebruik van Solvency II Excel XBRL. Door gebruik te maken van Solvency II Excel XBRL zetten ze de bestanden van Excel om naar XBRL.

Het is dus een manier van converteren. De Solvency II Excel XBRL is dan ook een converteer software. Het bespaart bedrijven veel geld en tijd. Nog belangrijk is het voor bedrijven dat ze op dezelfde manier kunnen blijven werken en dus hun werkwijze niet hoeven te veranderen. Steeds meer bedrijven maken dan ook gebruik van Solvency II Excel XBRL.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *