Mozaïek tegels

on in Wonen

Mozaïek tegels worden al eeuwen gebruikt om mooi kunstwerken te maken. In duizenden historische gebouwen zijn werken van mozaïek tegels te vinden. Tegenwoordig vinden we het ook vaak terug in woningen en maken interieur designer er graag gebruik van.

mozaïektegelsIn de badkamers word er al geruime tijd gebruik gemaakt van mozaïek tegels, om het mooier te maken en ook om er een mooie karakter aan te geven. Dit was vroeger vooral iets voor de rijken mensen onder ons, maar tegenwoordig is het voor iedereen betaalbaar. Je kunt mozaïek tegels van glas al bijvoorbeeld vanaf 2 euro kopen. De glazen mozaïek tegels worden vooral in de badkamers en toiletten gebruikt.

Zelfs de natuursteen mozaïek tegels zijn tegenwoordig heel betaalbaar. De natuursteen mozaïek tegels kun je in de woonkamer gebruiken. Je ziet tegenwoordig in veel woningen dat een deel of het hele muur met mozaïek tegels bedekt is. Je kunt de mozaïek tegels tevens ook voor de vloer gebruiken.

Je kunt tegenwoordig dan ook in elke kamer van het huis je eigen kunstwerk creëren. Vind alvast wat inspiratie op fliesenxl.com en leer ook gelijk meer over de verschillende soorten mozaïek tegels. Je hebt naast glas en natuursteen namelijk ook nog de metalen en keramische mozaïek tegels.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *