Kapitaal uitvaartverzekering

on in Verzekeringen

Als je een uitvaartverzekering afsluit kun je meestal kiezen voor een kapitaal uitvaartverzekering. Een kapitaal uitvaartverzekering is meestal in de vorm van een vrij te besteden geldbedrag dat de nabestaanden ontvangen.

De verschillende soorten kapitaal uitvaartverzekering

uitvaartverzekeringKapitaal uitvaartverzekering is meestal per verzekeraar verschillend en het is daarom altijd slim om de verzekeraars te vergelijken. De meest voorkomende soort kapitaal uitvaartverzekering is het vrij te besteden geldbedrag. De nabestaanden krijgen een geldbedrag uitgekeerd dat met de verzekeraar was afgesproken en dit kunnen ze vrij besteden.

Bij de tweede soort kapitaal uitvaartverzekering zijn er voorwaarden aan verbonden. Het geldbedrag is niet vrij te besteden en moet aan het uitvaart besteed worden en de verzekeraar zal dan ook enkel deze kosten dekken. De nabestaanden zijn wel vrij in hun keuze, maar het moet wel allemaal aan de uitvaart besteed worden.

Verzekeraars vergelijken

Als je wil weten welke soort kapitaal uitvaartverzekering bij jouw past, is het verstandig om de verschillende verzekeraars te vergelijken en kijken wat ze aanbieden. Dit is tegenwoordig heel makkelijk, omdat je gebruik kunt maken van verschillende vergelijk websites. Op deze websites staan alle verzekeraars netjes op een rij en je kunt ze makkelijk met elkaar vergelijken. Voor meer informatie kun je op de onderstaande websites kijken.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *