Isolerende ramen en deuren

on in Wonen

Mensen doen tegenwoordig van alles en nog om op kosten te besparen. De beste manier om op kosten te besparen blijft isoleren. Door een goed geïsoleerde huis bespaar je flink geld op de energierekening en het is ook nog eens een goede investering in eigen huis.

Isolerende ramen en deurenEen goede geïsoleerde huis verbruikt minder energie. Het heeft namelijk minder stookkosten in de wintermaanden, omdat er minder warmte verloren gaat en er komt ook geen kou naar binnen. In de zomermaanden word er ook energie bespaart, omdat er geen warme lucht naar binnen komt en de koude lucht van de airco blijft binnen.

Hoe begin je met isoleren?

De eerste stap is altijd het vervangen van de ramen en deuren. Door de ramen en deuren gaat er namelijk veel warmte verloren. In bestaande en oude woningen zijn de ramen en deuren nog vaak van staal. Staal isoleert dan ook totaal niet en alle huizen met stalen ramen en deuren hebben een slechte energie label. Die eerste stap is dan ook het vervangen van de ramen en deuren. Hiervoor moet je voor aluminium of PVC kiezen, want deze materialen isoleren wel beter.

Het hoeft niet duur te zijn

Het vervangen van de ramen en deuren hoeft niet duur te zijn. Je kunt ramen en deuren namelijk ook online kopen, waardoor je flink bespaart op de aankoopprijs. Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *