Een serre aanbouw

on in Wonen

Een serre aanbouw gaat nu stukken anders en is betaalbaarder dan het vroeger was. Het koste vroeger veel tijd en geld om een serre te bouwen maar nu gaat het sneller waardoor het ook minder kost.

Een serre aanbouw gebeurde vroeger volledig op de locatie. Alles werd dus vanaf het begin gebouwd en dit was een proces dat vaak maanden in beslag nam. Al deze arbeid koste natuurlijk ook veel geld. Nu gaat het serre aanbouw heel anders. Een bouwbedrijf bouwt niet meer alles op de locatie maar in eigen werkplaats.

In de werkplaats wordt een grote gedeelte van de serre al gebouwd. Het gaat hier om voor gemaakte onderdelen dat in grote aantallen worden geproduceerd. Deze onderdelen kunnen voor verschillende serre aanbouw projecten worden gebruikt en staan dus al klaar. Dit bespaart een hoop tijd doordat een groot deel van de serre al gemaakt is.

Op locatie is het voor de serre aanbouw een kwestie van aanpassen en opbouwen. Dit kan vaak al binnen een week gebeuren wat fijn is voor de klant en voor het bouwbedrijf. Het bouwbedrijf kan zo meer projecten voor serre aanbouw afmaken en de klant is goedkoper uit met minder overlast van bouwwerkzaamheden.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *