Bedankjes voor de communie

on in Mode

Steeds vaker doen mensen aan bedankjes communie en voelen zich vaak ook verplicht om dit te doen. De meeste mensen bezoeken de kerk misschien een keer per jaar of helemaal niet, maar voor de communie komen ze wel omdat ze uitgenodigd zijn en de bedankjes communie is een leuk manier om hun te bedanken.

Eerste communie

communie BedankjesDe eerste communie is de eerste keer wanneer een kind deelneemt aan de heilige communie. Kinderen worden al maanden hierop voorbereid en leren ze spelenderwijs meer over Jezus. Ze leren en oefenen ook wat ze precies moeten doen tijdens hun eerste communie. Familie, vrienden en kennissen worden allemaal door de ouders uitgenodigd om de eerste communie van hun kind bij te wonen.

Feest

Na de eerste communie is er feest en krijgt het kind allemaal leuke cadeaus. Het wordt ook uitgebreid met taart gevierd en lijkt een beetje op een verjaardagsfeest. Tegenwoordig krijgen alle gasten ook bedankjes communie van de ouders. De bedankjes communie zijn kleine cadeaus om de gasten te bedanken voor hun komst. Dit zijn vaak kleine cadeau en dienen meer als een aandenken aan de communie. Het zijn vaak bedankjes communie met een foto van hun kind erop, waaraan de gasten de dag kunnen herinneren.

Meer informatie over bedankjes communie vind je op onderstaande websites:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *