Autobedrijf Imminkhuizen

on in Vervoer

Autobedrijf ImminkhuizenElk jaar moet elke auto die in Nederland geregistreerd staat, weer door de algemene periodieke keuring. We noemen dit in de volksmond, de APK. Het is ingevoerd om de veiligheid op de wegen te verhogen, door ervoor te zorgen dat elke auto die rijdt, in goede conditie is. Autobedrijf Imminkhuizen is een van de vele bedrijven, die deze algemene periodieke keuring voor u willen uitvoeren. Niet zomaar elke garage kan mag dit, om zeker te zijn dat de keuring goed wordt uitgevoerd, moeten de monteurs een certificaat halen en worden ze steekproefsgewijs gecontroleerd. Bij autobedrijf Imminkhuizen houden ze u zelfs op de hoogte, wanneer uw auto weer op moet voor de APK.

Niet alleen is de APK verplicht, het is ook nog eens heel erg verstandig. Het is altijd beter om defecten, slijtage en andere dingen aan uw auto zo snel mogelijk te vinden, voordat ze een echt probleem kunnen vormen. Autobedrijf Imminkhuizen herinnert u eraan, dat uw APK dreigt te verlopen, zo loopt u minder kans dat u het vergeet en een vervelende boete moet betalen. Vergeet u dit niet, de APK is verplicht, niet voldoen aan deze eis, betekent een fikse boete en alsnog moeten laten keuren van uw auto. Wees uzelf dus niet te dom af, ga naar autobedrijf Imminkhuizen en maak een afspraak voor de APK.

Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *