Administratie laten doen

on in Zakelijk

Administratieve dienstverleningJe woont nog bij je ouders, maar je wil graag op jezelf gaan wonen. Net afgestudeerd en nog steeds bezig met het afbetalen van een grote studielening, je hebt niet heel veel geld. Hoe kun je ooit een huis huren met dat minimumloon dat je verdient in jouw startersbaan? Gelukkig hebben we daarvoor in Nederland een oplossing. Als jij niet teveel verdient, en je hebt een mooi huurhuis gevonden, dan mag jij huurtoeslag aanvragen. Maar als net afgestudeerde starter, werk jij voor twee werkgevers, meer dan 70 uur per week. Waar ga je de tijd vandaan halen om het aan te vragen? In de sector administratieve dienstverlening zijn vele kantoren, die particulieren helpen met het aanvragen van dingen als huurtoeslag.

Stuur alle informatie die je hebt, over jouw inkomen en het huurhuis waarvoor je de huurtoeslag aanvraagt, naar het kantoor en zij zullen jou administratieve dienstverlening geven. Mocht je ooit eens opslag krijgen, of een mooie bonus, als bedankje voor jouw harde werk, dan moet je dit natuurlijk meteen doorgeven. Als je alles tijdig doorgeeft dan kan elk bedrijf dat administratieve dienstverlening biedt, jou helpen met dit soort dingen. Er is dus geen excuus meer, om bij pa en ma te blijven wonen.

Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *